Óbudai Gyémánt

Az Óbudai Gyémánt ásványvíz Európa egyik legkiválóbb ásványvize, a legrangosabb hazai és nemzetközi szakkiállítások szerint is.
500 méter mély kútból kerül palackozásra, a római idők óta híres óbudai Aquincum területén.
Mérsékelt ásványianyag tartalma miatt korlátlanul fogyasztható. Kalcium és magnézium összetevői gondoskodnak a szervezet sóháztartásának egyensúlyáról. Az átlagosnál alacsonyabb nátrium tartalma miatt magas vérnyomásúak is rendszeresen fogyaszthatják. Dús, szénsavval enyhén dúsított és szénsavmentes változatban palackozzák.
A BUSZESZ Zrt. az Óbudai Gyémánt természetes ásványvíz kémiai paramétereit folyamatosan ellenőrzi. A palackozás a HACCP rendszer keretein belül szigorú mikrobiológiai ellenőrzés melett történik. Gyermekételek készítéséhez is engedélyezett felhasználása.
Az Óbudai Gyémánt - semleges íze miatt - a legkülönbözőbb ételek és borok harmonikus kísérője. Ajánljuk mindennapos folyadékpótlásra, a sportolástól a főzésig egyaránt.

Az Óbudai Gyémánt 1,5 l PET és 0,5 l PET kiszerelésekben kapható. A hipermarketek, szupermarketek, diszkont hálózatok és beszerzési társulások boltjaiba továbbra is eljuttatjuk a megújult termékeket.